Menü Bezárás

DPF szűrő csere

A DPF szűrő csere minden dízel autós számára egyenlő a rémálommal. Minden okuk meg is van rá, hiszen a DPF szűrő csere nem olcsó mulatság.

A DPF szűrő cseréjét akkor nem tudjuk elkerülni, ha autónkat nagyon elhanyagoltuk és a DPF szűrő eldugulására vonatkozó jeleket sokáig figyelmen kívül hagytuk. Egy másik eset, amikor a DPF szűrő mechanikailag sérült, vagy átfúrásokkal kiiktatták.

Ebben az esetben nincs lehetőség javításra, egyedüli megoldásként a DPF szűrő csere maradt.

dpf szűrő csere

Mindenki el tudja dönteni, mire van pénze, de szeretnénk leszögezni, hogy a Magyarországon forgalmazott, utángyártott DPF szűrőkkel kapcsolatban nincsenek jó tapasztalataink: a rögzítések nem mindig stimmelnek, a minőség silány, árát tekintve az utángyártott DPF szűrő sem tartozik az olcsó alkatrészek közé. Persze ha egyszer erre van pénz, akkor a DPF szűrő cserét ezzel kell megoldani.

A viszonyítás kedvéért megosztunk Önnel egy példát, amely a szervizünket legtöbbször látogatott Ford Focus típusú autókra vonatkozik:

Gyári DPF szűrőUtángyártott DPF szűrőDPF szűrő tisztítás
Ár480 000 Ft88 000- 143 000 Ft35 000 Ft
Megtett km100 000-150 000 km30 000 km-80 000 km80 000 km- 100 000 km

Az árak más típusoknál eltérőek lehetnek, de a gyári és az utángyártott DPF szűrő ár közötti arány nagyjából megegyezik.

Ha végképp elkerülhetetlen a DPF szűrő csere, vegye fel velünk a kapcsolatot, megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldást! Árajánlatot adunk az általunk javasolt, szóba jöhető DPF szűrőkről.

Amennyiben még menthető a DPF szűrő, nézze meg konkrét árlistánkat a tisztításáról: DPF SZŰRŐ TISZTÍTÁS ÁRLISTA